Sylwester 2018

w Hotton Hotel

SYLWESTER 2018

Szaleństwo Sylwestrowej Nocy w Hotton Hotel

Serdecznie zapraszamy na tę jedyną w swoim rodzaju zabawę w roku!
Dla wszystkich, którzy zdecydują się spędzić tę szaloną noc w Hotelu Hotton
rabat w wysokości 10% w przedsprzedaży, ważny przy zakupie do dnia 30 listopada.

Cena biletu w przedsprzedaży: 298 PLN/osoba
Cena regularna: 335 PLN/ osoba

Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym
do godz. 1400 tylko 269zł/doba.



W ramach oferty zapewniamy:
  • Urozmaicone Menu
  • Fantastyczna kilkudaniowa kolacja serwowana.
  • Różnorodne i obfite bufety.
  • Nielimitowane Open Bary.
  • Alkohole, drinki i napoje serwowane w trzech barach.
  • Dodatkowo butelka 0,5l wódki serwowana na stół, dla każdej pary.
Sylwestrowe atrakcje:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z różnorodną muzyką, graną przez dwóch profesjonalnych
Dj-ów. Na parkietach królować będą największe HITY! Podczas zabawy sylwestrowej,
turniej gry w kręgle z nagrodami w Bowling Club.

Rozpoczęcie Balu – godz. 2000
Aperitif na przywitanie gości.

Menu Serwowane
  • Przystawka: Tatar z wołowiny sezonowanej, aromatyzowany dymem bukowym, podany z piklowanymi warzywami, żółtkiem confit, chipsem z kindzuka i wędzoną małżą.
  • Zupa: Pikantny krem z krewetek na mleku kokosowym, ze świeżą kolendrą i sezamem.
  • Danie Główne: Łosoś palony w ziołowym karmelu, w otoczce serano, podany na puree z dyni z buraczanymi kluseczkami i emulsją pietruszkową.
  • Deser: Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym.

OPEN BARY - BEZ LIMITU!
  • Wódka Stumbras, Bols,
  • Likiery smakowe Bols,
  • Martini Bianco, Martini Extra Dry i Rosato,
  • Gin Seagrams,
  • Aperol i Prosseco,
  • Wino chilijskie czerwone i białe oraz Wina deserowe Hiszpańskie,
  • Piwo z beczki Lech lub Tyskie,
  • O godz. 24.00 jak zawsze bąbelki - wino musujące.

Bufety Zimne
  • Wędzony halibut z własnej wędzarni, na sałatce ze świeżego ogórka.
  • Terrina z sandacza, ze szpinakiem.
  • Śledzie a’la Matjas, z salsą owocową.
  • Sałatka z pieczonych buraków, z kozim serem, rukolą i sosem balsamicznym.
  • Sałatka z avokado z czarną soczewicą i marynowanymi kurkami.
  • Pikantna sałatka orientalna z kurczakiem, ananasem, groszkiem cukrowym, pomidorkami koktajlowymi i rzodkwią daikon.
  • Półgęsek wędzony, z sosem porzeczkowym.
  • Polędwiczka wieprzowa w tandori.
  • Pasztet z sarny, z morelą.
  • Kurczak supreme, na grillowanym ananasie.
  • Parfait z wątróbek , podane z malinami i chrzanem.
  • Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory.
  • Masło, pieczywo mieszane.
  • Sosy do zakąsek i sałatek.