Sylwester 2019

w Hotton Hotel

SYLWESTER 2019

Szaleństwo Sylwestrowej Nocy w Hotton Hotel

Serdecznie zapraszamy na tę jedyną w swoim rodzaju zabawę w roku!
Dla wszystkich, którzy zdecydują się spędzić tę szaloną noc w Hotelu Hotton
rabat w wysokości 10% w przedsprzedaży, ważny przy zakupie do dnia 30 listopada.

Cena biletu w przedsprzedaży: 325zł / osoba
Cena regularna: 355zł / osoba

Cena specjalna pokoju dla dwóch osób wraz z obfitym Brunchem Noworocznym
do godz. 1400 tylko 289zł/doba.



W ramach oferty zapewniamy:
  • Wykwintna czterodaniowa kolacja serwowana
  • Różnorodne i obfite bufety
  • Nielimitowane Open Bary
  • Alkohole, drinki i napoje serwowane w dwóch barach
  • Dodatkowo butelka 0,5l wódki i napoje serwowane na stół, dla każdej pary
Sylwestrowe atrakcje:
Zabawa na dwóch poziomach Hotelu z różnorodną muzyką, graną przez dwóch profesjonalnych
Dj-ów. Na parkietach królować będą największe HITY! Podczas zabawy sylwestrowej,
turniej gry w kręgle z nagrodami w Bowling Club.

Rozpoczęcie Balu – godz. 2000
Aperitif na przywitanie gości.

Menu Serwowane
  • Przystawka: Rostbef marynowany w soi i limonce, piklowane buraczki, szalotka, kiełki rzodkiewki, listki szpinaku.
  • Zupa: Pikantne consome „Dar morza”, krewetki, ryby morskie, julien warzywne, wodorosty.
  • Danie Główne: Comber z dzika na sosie jeżynowym, puree z soczewicy, pieczone warzywa baby.
  • Deser: Szeroki wybór deserów dostępnych na bufecie deserowym.

OPEN BARY BEZ LIMITU!
  • Wódka Stumbras, Gin Seagrams
  • Likiery smakowe Bols
  • Wino chilijskie Neblina białe, czerwone
  • Piwo z beczki Lecc
  • Soki owocowe, napoje gazowane
  • Woda, kawa, herbata
  • O godz. 24.00 wino musujące

Bufety Zimne
  • Łosoś marynowany w buraczkach, winie i trawie cytrynowej
  • Ceviche z polędwiczki z dorsza, rukola , sos miodowo-musztardowy
  • Sałatka z melonem, koprem włoskim, orzechami, kozim serem i mango
  • Pikantna sałatka azjatycka z pieczoną kaczką
  • Sałatka z szarpaną wieprzowiną, szpinakiem, mini mozzarellą, orzechami, arbuzem z sosem miętowym
  • Płatki indyka marynowane w trawie żubrowej, podane na glazurze porzeczkowej
  • Polędwiczka wieprzowa z domowej wędzarni, z chutney jabłkowym
  • Pasztet z królika z panierowaną figą
  • Roladka z kurczaka, faszerowana szparagami, pistacjami z karmelizowaną cebulką
  • Marynowane pikle, oliwki, suszone pomidory
  • Masło, pieczywo mieszane
  • Sosy do zakąsek i sałatek
Bufety Gorący
  • Forszmak z prosięcia z boczniakami
  • Skrzydełka w chrupiącej glazurze
Bufety Deserowy
  • Ciasteczka tortowe
  • Kompozycja owoców świeżych
  • Ciasteczka koktajlowe

Wszelkich informacji udziela dział Marketingu