Wesela w Hotton Hotel

Zorganizuj swoje wymażone wesele

Wesela

Oferta Weselna

Jeśli jeszcze nie wybrali Państwo miejsca na organizację najważniejszego przyjęcia w Waszym życiu – zapraszamy do Hotton Hotel.


Hotton to nowy hotel w centrum Gdyni, w którym nowoczesne wnętrza, wyjątkowa atmosfera i szczególna dbałość o Gości sprawią, że poczują się Państwo naprawdę wyjątkowo.


Do Państwa dyspozycji oddajemy wykwintną Restaurację Bucatti - to idealne miejsce na organizację przyjęcia weselnego do 100 osób w jednej sali lub 140 w dwóch salach. Elegancki wystrój sal, pięknie udekorowane stoły, okrągły parkiet do tańca stworzą odpowiednie tło do świętowania tej ważnej uroczystości i dobrej zabawy wszystkich Gości.


W naszej ofercie znajdą Państwo szeroki wybór dań. Wszystkie potrawy są wyjątkowo przyrządzane i pięknie podane.


Obsługa hotelu Hotton to doświadczony i profesjonalny zespół - zapewniamy serwis na najwyższym poziomie. Każdemu z Państwa Gości poświęcimy maksimum uwagi.


Z przyjemnością pomożemy Państwu w wyborze tortu weselnego, dekoracji, zespołu muzycznego lub DJ’a – współpracujemy z wieloma podwykonawcami. Chętnie spełnimy Państwa życzenia co do najdrobniejszych szczegółów.


Po wyjątkowym przyjęciu weselnym dla młodej Pary oferujemy nocleg w naszym najpiękniejszym Apartamencie LUX (przy weselach powyżej 50 Gości), a dla Państwa Gości pokoje w specjalnych cenach.


Jeśli będą chcieli Państwo wrócić do wyjątkowych chwil - zorganizujemy dla Państwa spotkanie w gronie rodziny i przyjaciół, podczas którego będą mogli Państwo wspólnie obejrzeć zdjęcia i film z uroczystości, a także podzielić się wrażeniami. Oferujemy bezpłatnie dużą salę konferencyjną, a poczęstunek w specjalnych cenach.


Serdecznie zapraszamy





APERITIF
Wino musujące
Staropolskie powitanie chlebem i solą


PRZYSTAWKA
Łosoś marynowany w soi i imbirze w tiulu z prażonego sezamu z dresingiem balsamico


ZUPA
Krem z białych i zielonych szparagów


DANIE GŁÓWNE
Pieczone zrazy z cielęciny nadziewane borowikami podanymi na sosie rozmarynowym z pieczonymi buraczkami i kluseczkami makowymi


DESER
Łódeczka z melona z lodami bakaliowymi z sosem poziomkowym


ZAKĄSKI SERWOWANE NA STÓŁ
Pieczony schab marynowany w czosnku z dodatkiem sosu chrzanowego
Pieczony indyk faszerowany musem z orzechów z dodatkiem sosu porzeczkowego
Terrina z kaczki na sosie borówkowo-miodowym
Pasztet z grzybami z sosem żurawinowym
Pieczona płastuga na kruchej sałacie z krewetkami i dresingiem gazpacho
Sałatka z wędzonej szynki i sera z sałatą rzymską i dresingiem paprykowym, sałatka
z pieczonych polędwiczek z pieczarkami z dresingiem rozmarynowym
Marynaty, masło smakowe, wybór pieczywa


BUFET KAWOWY
Kawa, herbata (czarna, owocowa, zielona)


BUFET DESEROWY
Owoce filetowane


PO PÓŁNOCY
Carving
Płonący udziec wieprzowy serwowany z sosem prowansalskim


NAD RANEM
barszcz czysty


NAPOJE ZIMNE

Woda mineralna – 500 ml, sok owocowy – 500 ml



Menu w cenie od 155 zł do 190 zł od osoby